Τα πουκάμισα μας δημιουργούνται για να ταιριάζουν τέλεια σε εσάς. Το σύνθημα menshirts.gr «MADE TO MEASURE» σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας πουκάμισο στο δικό σας στυλ, που θα αναδεικνύει το κύρος και την αυτοπεποίθησή σας.

Αν ψάχνετε για ένα πουκάμισο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητές ή για να τραβήξετε όλα τα μάτια στην βραδινή σας έξοδο ή για την απόδρασή σας το Σαββατοκύριακο, το menshirts.gr είναι η λύση.
Στο menshirts.gr θα βρείτε μοντέρνα πουκάμισα, φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα με διπλά νήματα ή από βαμβάκι Pima, ώστε να τα προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας.
Επίσης, στο menshirts.gr μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας μοναδικό πουκάμισο, επιλέγοντας την ποιότητα του υφάσματος, τον τύπο του κολάρου και της μανσέτας, τον τρόπο ραφής των κουμπιών και να προσθέσετε το δικό σας μονόγραμμα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πουκάμισα που μπορούν να γίνουν στα μέτρα σας, οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν στο τηλ: +30 210 959 3753.
Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας, ώστε να συζητήσουμε από κοντά τις ιδέες σας και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό πουκάμισο menshirts.gr. σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε ένα προσωπικό ραντεβού.

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Επιλέξτε το ύφασμα που επιθυμείτε μέσα από τη μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε.

Μονόχρωμα
Ριγέ
Καρό
Printed

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Επιλέξτε γιακά.

ΕΠΙΛΟΓΗ 3

Επιλέξτε μανσέτα.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4

Επιλέξτε την τσέπη της αρεσκείας σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ 5

Επιλέξτε πατιλέτα.

ΕΠΙΛΟΓΗ 6

Επιλέξτε πλάτη.

ΕΠΙΛΟΓΗ 7

Επιλέξτε ρεβέρ ίσιο ή με καμπύλη.

ΕΠΙΛΟΓΗ 8

Επιλέξτε κουμπιά της αρεσκείας σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ 9

Επιλέξτε μονόγραμμα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ