Τρόποι Πληρωμής

I. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας (αντικαταβολή).

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλες τις πόλεις, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

II. Χρέωση σε πιστωτική ή prepaid κάρτα (αποδεκτές κάρτες: Visa, Master & prepaid cards).

Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμένης κάρτας (prepaid card).

Εάν επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa και MasterCard. Η συναλλαγή για την έγκριση της πληρωμής γίνεται με τη συνεργαζόμενη τράπεζα Eurobank, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.menshirts.gr δεν αποθηκεύονται καθόλου στοιχεία καρτών ή συναλλαγών, παρά μόνο η αναφορά προς τη συναλλαγή που έγινε.

Για αγορές άνω των 200,00 ευρώ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής από δύο (2) έως έξι (6) άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Η πληρωμή με άτοκες δόσεις μπορεί να γίνει μόνο με πιστωτικές κάρτες τύπου VISA & MASTER CARD που έχουν εκδοθεί από τράπεζες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Χρέωση σε πιστωτική ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα (αποδεκτές κάρτες: Visa, Master, Euroline & prepaid cards).

III. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η κατάθεση γίνεται σε έναν από τους λογαριασμούς της Menshirts.gr με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Διαθέσιμες Τράπεζες: EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK