ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τρόποι παράδοσης των προϊόντων:

Η MENSHIRTS.GR αποστέλλει τα προϊόντα της με τους παρακάτω τρόπους:
Παράδοση που επιτρέπει να λάβετε την παραγγελία σας εντός 5 εργάσιμων ημερών για τις αποστολές εντός Ελλάδας, με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS ή ΕΛΤΑ Courier), υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι την ημερομηνία παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες.
Τα προϊόντα θα ετοιμαστούν προς αποστολή εντός της ημέρας της παραγγελίας με την επιφύλαξη ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στο απόθεμα, ή διαφορετικά υπό την ίδια πάντα επιφύλαξη, θα ετοιμαστούν εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.
Η κυριότητα του προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την ολοσχερή και πλήρη εξόφληση του προϊόντος.

Συμπληρωματικές πληροφορίες θα υπάρχει δυνατότητα να ζητηθούν ή και να απαιτηθούν από την «MENSHIRTS.GR .» για την ολοκλήρωση και επικύρωση της αγοράς σας. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παραγγελία σας, η « MENSHIRTS.GR .» σας καλεί να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας μια ενεργή και αληθή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου (εργασίας ή οικίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή.
Για τις αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας που η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 50€, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας MENSHIRTS.GR. Η χρέωση αποστολής για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 50€ είναι 2.00€ για εντός Ελλάδας προορισμούς και 15.00€ για Κύπρο, ανά αποστολή και τα έξοδα αντικαταβολής 2.50€ ανά αποστολή (Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για Κύπρο). Σε δυσπρόσιτες περιοχές τα επιπλέον μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Η « MENSHIRTS.GR .» θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται ως χρόνος παράδοσης για κάθε προϊόν είτε στον ιστότοπο ή κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την αποστολή σας ημέρα Σάββατο θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 2.60€

Σας ενημερώνουμε ότι μια καθυστέρηση 24 ωρών όσον αφορά στην παράδοση της παραγγελίας είναι και θα πρέπει να θεωρείται απόλυτα αναμενόμενη, καθώς για λόγους ασφαλείας, όλες οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αποτελούν αντικείμενο εξακρίβωσης εκ μέρους της MENSHIRTS.GR

Αποστολές στο εξωτερικό

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL ή ΕΛΤΑ Courier. Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται με έξοδα αποστολής. Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, και την συνολική αξία της παραγγελίας.

  • Για αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος αποστολής αεροπορικώς είναι 15€ για αγορές αξίας έως 200€ και 10€ για αγορές αξίας 201€ και άνω..
  • Για αποστολές σε τρίτες χώρες (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) το κόστος αποστολής είναι 20€ για αγορές αξίας έως 100€ και 25€ για αγορές αξίας 101€ και άνω

Η «MENSHIRTS.GR .» δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.
Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά η «MENSHIRTS.GR .» πραγματοποιεί έλεγχο προς τον μεταφορέα, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες.
Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Το κόστος επαναποστολής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την MENSHIRTS.GR για μια μόνο φορά.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική ή prepaid ή χρεωστική κάρτα, σας επιστρέφετε το τίμημα εντός το αργότερο 10 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας.

Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθορισθεί με προσωπική επικοινωνία με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού πρωτίστως πραγματοποιηθεί η αναγκαία έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, η κατά τα ανωτέρω ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να θεμελιώσει οποιαδήποτε ευθύνη της «MENSHIRTS.GR .»